- за фирмата

“Плана инженеринг” ООД е основана през 1995 г. Основният предмет на дейност е строителство и строителен инженеринг; външна и вътрешна търговия със строителни материали и конструкции; производство и монтаж на метални изделия и конструкции.
В тези свои дейности фирмата се явява като директен вносител и изпълнител за България на материали и конструкции за строителството от компании - лидери на световния пазар. “Плана инженеринг” представя на българския пазар продукти с марките Tarkett, Neuhofer, Hörmann, Megadoor.

“Плана инженеринг” ООД е специализирана и изпълнява обекти в страната и чужбина, основно като подизпълнител на довършителните работи в строителството. Фирмата печели доверието и партньорството на световноизвестните компании с качество и прецизност на услугата във всички направления от своята дейност.

Компанията предлага пълен сервиз на всички свои продукти и услуги, за които разполага със съответните сертификати, одобрени от международни и български стандартизационни институции

Най-добрите доказателства за предимствата на „Плана Инженеринг” са над 300 обекта в цялата страна, в сферата на туризма, хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, спортни съоръжения, болнични и здравни комплекси, обществени и жилищни сгради и др.

Фирмата е член на Камарата на Строителите в България и Българската Търговско-промишлена палата.

От 2007г. фирмата е сертифицирана по Система за управление на качеството ISO 9001:2000.